Iskustva korisnika

  • Iskustva korisnika

Celom Tensilen timu je veoma stalo da čuje i vaše mišljnje! Mi smo tu za vas, i zato nam je veoma važno da čujemo na koji način je Tensilen Vama pomogao. Pozivamo vas da podelite vaše iskustvo sa nama i pomognete ostalima. Ako još uvek niste, ostavite iskustvo KLIKOM OVDE, a mi ćemo vas nagraditi.

Ruma, 52 godine

Jovan

Sa stresom se svakodnevno susrećem i želeo sam nešto što će mi pomoći da se manje nerviram. Više verujem u prirodne proizvode. Tensilen® mi je pomogao u tome. Za samo 4 meseca sam se potpuno promenio, sada mi je raspoloženje konstantno. Nastaviću da ga koristim po potrebi.

Tensilen iskustva
Niš, 44 godine

Valentina

Manje od mesec dana koristim Tensilen® i sigurno nastavljam. Osetna je promena. Kupovala sam mirišljave štapiće od lavande, probala sam sa raznim čajevima za smirenje i drugim prirodnim stvarima. Međutim, jedino mi Tensilen® daje rezultate.

Beograd, 54 godine

Jelena

Tensilen® koristim povremeno, po potrebi. Nemam neke probleme niti sam depresivna, ali mi s’ vremena na vreme ponestane energije. Rešenje sam našla u Tensilen®, koji je prirodan i meni pomaže. Nadomesti mi energiju i popravi raspoloženje. Planiram i dalje da ga koristim jer ne moram da brinem – želim da imam snage za sve!

Tensilen iskustva
Beograd, 34 godine

Svetlana

Tensilen® uzimam 6 meseci. Nedostajala mi je snaga kako bih izdržala sve obaveze. Redovno ga koristim i rezultati se vide. Imam više snage i energije. Vratila mi se želja i usresređenost. Više uživam u svom slobodnom vremenu sa porodicom.

Beograd, 39 godina

Danijela

Potrebno mi je bilo nešto da mi vrati energiju. Tensilen® je odličan za to, jako mi prija i opušta. Na poslu osećam manju nervozu, a nove obaveze mi ne stvaraju problem. Nastaviću da ga koristim.

Tensilen iskustva
Žabalj, 58 godina

Milica

Koristim Tensilen® 5 meseci. Prvog meseca nisam videla velike promene, ali nisam ni redovno koristila. Međutim od sledećeg meseca sam počela redovono da pijem i bila je značajna razlika. Stvari su počele manje da me nerviraju, postala sam opuštenija i manje razdražljiva. Samopouzdanje mi se vratilo i sada ponovo normalno funkcionišem. Jako sam zadovoljna.

Beograd, 48 godina

Ljubinka

Zbog privatnih problema bilo mi je potrebno da dobijem neku podršku i normalno nastavim dalje. Prijateljica mi je preporučila Tensilen® i jako sam joj zahvalna. Koristim ga već godinu dana i pomaže mi da pozitivnije gledam na stvari.

Tensilen iskustva
Zaječar, 40 godina

Mihailo

Lekar sam po profesiji i konstantno sam u gužvi, slobodnog vremena skoro da nemam. Bilo mi je potrebno nešto na prirodnoj bazi što će mi dati više energije i pomoći da se izborim sa dinamičnošću posla. Počela je i žena da koristi, jako smo zadovoljni.

Novi Sad, 35 godina

Danijela

Stresovi dolaze sa svih strana, uvek ime trzavica koje me izbace iz takta. Savetovali su mi da krenem da koristim lek koji je kod mene proizveo samo suprotan efekat. Niti me je smirilo, niti sam se osećala bolje. Na mene naprosto nije delovao. Probala sam sa Tensilenom® i potpuno je druga priča. Koristim ga već skoro 2 godine. Dobro raspoloženje mi se ustalilo, nemam više oscilacija i jako sam zadovoljna. Pomaže mi da lakše prebrodim dan i budem u koraku sa novim izazovima. Sve preporuke.

Tensilen iskustva
Užice, 38 godina

Ljubo

Tensilen® zaista deluje, baš kao što je naznačeno na pakovanju. Probao sam sa raznim čajevima i drugim preparatima ali Tensilen® mi je dao mnogo bolje rezultate. U početku mi je bio problem cena, ali kada sam video efekte shvatio sam da je to to. Cena je potpuno opravdana. Sasvim je dovoljna jedna kapsula dnevno, a rezultati su bili vidljivi već nakon prve kutije. Loša raspoloženost, pasivnost i nezadovoljstvo su nestali, dobio sam energiju koja mi pomaže da lakše izdržim pritisak na poslu.

Sremska Mitrovica, 47 godina

Jadranka

Tensilen® mi jako godi, koristim ga već 7 meseci. Pomaže mi da prebrodim ovu gužvu na poslu. Mnogo bolje funkcionišem. Smanjuje mi stres i napetost koja se stvara usled povećanog broja obaveza. Lakše se nosim sa problemima i više uživam u slobodnom vremenu i porodici.

Tensilen iskustva
Novi Sad, 39 godina

Miloš

Jako sam srećan da mogu konačno nešto da pohvalim kod nas! U poslednje vreme sam osećao da se problemi samo nagomilavaju i da ne vidim izlaz. Jako sam bio pod stresom i prosto mi je bilo nemoguće dočekati veče sa dobrim raspoloženjem. Razgovarao sam čak i sa psihologom, koji mi je rekao da probam sa antidepresivima, ali da se pripremim na to da će trebati par meseci dok ne osetim poboljšanje, da ću biti pospan i konfuzan i da ću možda imati problema sa erekcijom. To mi nikako nije bilo prihvatljivo pa sam odlučio da probam sa Tensilenom®. Vrlo sam pozitivno iznenađen efektom posle samo dve nedelje, a moj seksualni život je bolji nego ikad. Pored toga saznao sam i da dve koleginice ga takođe koriste, pa je smeh i dobra atmosfera u kancelariji uz Tensilen® zagarantovan! 🙂

Kragujevac, 38 godina

Jelena

Zaposlena sam u informatici i mama sam malog deteta. Od nedavno su krenuli i problemi sa štitnom žlezdom, pa su mi neraspoloženje, nervoza i hronični umor praktično postali sastavni deo mog života (na žalost). Tensilen® sam prvi put kupila pre 3 meseca i od tada ga uzimam svaki dan (1 tabletu svakog jutra). Izuzetno mi se sviđa što je u pitanju prirodni proizvod pošto ja nisam pobornik olake konzumacije preparata bilo koje vrste, a i plašila sm se kako će to da utiče na moju terapiju za štitnu žlezdu. Tensilen® mi baš prija jer nemam nagle promene raspoloženja, i sve je jednostavnije. Osećam da mi smanjuje stres i nerviranje, a pri tom me ne uspava, već naprotiv, imam više energije za mnogobrojne obaveze i manje sam umorna. I ne samo to! Pošto u Tensilenu® ima vitamina B primetila sam da mi kosa manje opada nego ranije i da mi je koža lepša. Zasad nemam nijedno negativno iskustvo vezano za Tensilen®. Jedina zamerka je možda cena za koju bih volela da je niža, ali u svakom slučaju stvarno vredi.

Tensilen iskustva
Niš, 35 godina

Žena

Period kroz koji prolazim me je doveo u stanje kada retko šta može da me nasmeje i oraspoloži.
Svakodnevni posao koji zahteva veliku odgovornost, veliki problemi u privatnom životu, krah braka su me doveli u bezvoljno stanje. Nisam htela da se viđam sa prijateljima, teško mi je padao i svaki razgovor. Svaka sitnica me je dovodila do suza. Nisam bila u stanju da prebrodim sve probleme. Prijateljica, lekar, mi je preporučila Tensilen®. Koristim samo jednu kapsulu ujutru i od kada pijem Tensilen® imam puno energije. Skoncentrisana sam na poslu, obavljam sve svoje dužnosti sa lakoćom. Vratila sam se normalanom životu, družim se sa prijateljima, izlazim, čak sam krenula i na fitness. U razgovoru sa prijateljicama sam shvatila da nisam jedina koja koristi Tensilen®. Želim da podelim svoje iskustvo i da preporučim svima Tensilen®, lakše i brže ćete videti kako je svaki problem daleko manji u odnosu na to kakvim ga vidite.

Beograd, 29 godina

Milena

Počela sam da uzimam Tensilen® pre dva meseca. Osetila sam razliku već posle nekoliko dana. Nekako sam bolje raspoložena, rasterećenija sam i imam više samopouzdanja. Oduvek sam se nadala da će se stvari već nekako rešiti, ali nisam uvek verovala u to. Tensilen® mi je dao taj jak početni osećaj dobre energije, nakon čega sam manje brinula oko nebitnih stvari, postala sam optimističnija… A onda su lepe stvari krenule da se dešavaju 😀

Tensilen iskustva
Beograd, 35 godina

Olja

Pre 6 meseci sam prolazila kroz najgori period u životu. Velika odgovornst i zahtevi na poslu, nerazumevanje i finansijski problemi u braku koji su na kraju doveli do razvoda učinili su da izgubim volju za sve. Nisam mogla da se viđam sa prijateljima, teško mi je padao i običan razgovor. Jednostavno, nisam bila u stanju da ustanem i nastavim dalje… Probala sam sa Tensilenom®, na nagovor prijateljiice koja je lekar. Uzimala sam jednu kapsulu ujutru i već nakon nedelju dana sam se osećala nekako laganije i poletnije. Uskoro sam imala više energije, bolje sam funkcionisala na poslu. Sada se polako vraćam normalanom životu, družim se sa prijateljima, izlazim, čak sam krenula i na fitness. Kada sam konačno počela da pričam o problemima kroz koje sam prolazila, uvidela sam da nisam sama i da nisam jedina. Zato želim da podelim svoje iskustvo i da preporučim svima Tensilen®! Brzo i lako ćete povratiti energiju da se izborite sa svim izazovima i uvideti da je svaki problem daleko manji u odnosu na to kakvim ga vidite.

Beograd, 26 godina

Jana

Volim Tensilen®! To je moj omiljeni preparat. Zabavno je što niko od drugarica ne zna da ga koristim, ali da su sve primetile da se nešto čudno dešava sa mnom. U smislu da sam otvorenija, pozitivnija, više se smejem i da sam se prolepšala… U stvari one misle da sam se zaljubila 🙂 Možda im ovih dana otkrijem da je ustvari Tensilen® zaslužan za tu promenu 😉

Tensilen iskustva
32 godine

Željka

Imala sam loš periodu u životu kada sam čula za SAMe i Tensilen®. Počela sam sa jednom kapsulom dnevno i već posle nedelju dana upotrebe, izašla sam iz faze svakodnevnog bedaka, spavanja do podneva i nedostatka energije da uradim i najjednostavnije stvari kao što su čišćenje stana ili plaćanja računa. Tensilen® mi je pomogao da se ponovo dignem, da ojačam i da se sa više energije posvetim sebi. Samopouzdanje mi se vratilo, ne samo privatno, nego sam osetila i da sam na poslu mnogo više fokusirana i da lakše rešavam svakodnevne poslove. Preporučila bih Tensilen® svakom, jer je meni zaista pomogao da lakše i brže prebrodim izuzetno stresan period…

52 godine

Miloš

Ranije sam lečio anksioznost i posle jedne terapije u trajanju od 6 meseci , elicea + ksanaks, sve se sredilo. Dugo je bilo sve u redu, ali su mi se simptomi vratili nakon prestanka pušenja i još jednog veoma zahtevnog životnog perioda. Imao sam poremećaj sna, rano buđenje, dnevnu iscrpljenost, kao i hroničan umor i povremenu iznenadnu vrtoglavicu. Nakon samo 4 dana uzimanja Tensilena® osetio sam se – zdravo umoran, kao kad imate dobru fizičku aktivnost iz koje znate da vam sleduje oporavak i dobro osećanje. I zaista sutradan mi je već umor bio značajno smanjen , dan za danom počeo je i san da mi se poboljšava i vrtoglavice da jenjavaju. Očekujem da mi se još stabilizuje san i sve će biti kao da ništa nije ni bilo…

Tensilen iskustva
Kraljevo, 35 godina

Stefana

Bila sam pod prevelikim stresom, zatim napadi straha, uznemirenost, nervoza. Posle prve kutije mi je bilo malo bolje, zatim nakon ove druge još bolje. Preporucila bih Tensilen® svima, jer je proizvod na biljnoj bazi i ne šteti. Samo treba biti uporan i ne odustajati. 🙂

Brus, 30 godina

Milica

Od danas sam počela sa ponovnim korišćenjem Tensilen®. Zaista je preparat koji čoveku pomogne u prevazilaženju teskoba koje ima i sa kojim se, na žalost, suočava kroz život, pre ili kasnije svako od nas!

Tensilen iskustva
Niš, 27 godina

Milan

Posle prvog dana, baš posle prve tablete istog tog dana sam osetio olakšanje. Nekako kao da lakše podnosim probleme koje imam. Nakon 3-4 dana sam počeo da se vraćam u “normalu”, dakle glavobolje su prestale i spavao sam lepo. Pre uzimanja Tensilena® glavobolje su bile učestale, spavanje mi je bilo užasno, legnem u 9, ustanem u 1 uveče pa legnem u 5 ustanem u 8. Sada, od kako koristim Tensilen®, legnem oko 11-12 uveče i ujutru ustanem bez glavobolje i nekako ispunjeno sa puno energije.

Beograd, 35 godina

Milica

Smrt roditelja me je dugo pratila, svakodnevni stres, napetost, nervoza, nezadovoljstvo, nesigurnost su bili moji konstantni osećaji. Iskreno, u više navrata sam koristeći ovaj preparat sve to prevazišla i osetila znatnu i ogromnu promenu, u pozitivnom smislu i na bolje. Svima, od srca, preporučujem ukoliko imaju bilo kakve nedoumice u vezi korišćenja Tensilena®, da ne sumnjaju ni trenutak već da poruče i pokušaju Tensilenom® da svoje tegobe otklone, jer je preparat odličan!

Podelite Vaše iskustvo sa Tensilenom, a mi ćemo vas nagraditi.

Vaše Tensilen iskustvo

Povratna informacija od naših korisnika nam mnogo znači, i pomaže nam u daljem razvinjaju našeg proizvoda. Podelite Vaše iskustvo sa nama, pomozite drugima, a mi ćemo vas nagraditi.